Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Nummer 13 nieuwe partner van Goed Bezig - JOGG Oldebroek

vrijdag 31 mei 2024

We zijn blij om aan te kondigen dat Nummer 13 de nieuwste partner is van Goed Bezig - JOGG Oldebroek. Nummer 13 brengt veel ervaring met zich mee in het werken met jongeren, waaronder jongerenwerk, straathoekwerk, ambulante begeleiding en arbeidsmatige dagbesteding. Samen met Goed Bezig gaat nummer 13 zich inzetten voor een gezondere omgeving voor jongeren, met bijzondere aandacht voor beweging en voeding. Ons gezamenlijke doel is het bevorderen van een gezonde leefstijl onder de jeugd in de gemeente Oldebroek.

Nummer-13_partner_Goed_Bezig_Oldebroek

Samenwerking

Goed Bezig is enthousiast over de toevoeging van Nummer 13 aan het netwerk van partners en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking in de komende periode. Kevin Scholten, buurtsportcoach van Goed Bezig, deelt zijn enthousiasme: "We zijn blij dat Nummer 13 achter onze boodschap staat en zich wil verbinden aan onze gezamenlijke doelen. Samen kunnen we echt een verschil maken in het leven van jongeren in onze gemeente."

Nummer 13

Rieneke Uitslag, jongerenwerker bij Nummer 13, geeft aan dat ze al geruime tijd met Goed Bezig samenwerkt en het contact graag wil versterken. "We hebben al een goede basis gelegd, maar door deze samenwerking officieel te maken, kunnen we nog meer impact creëren. Daarom willen we in de komende periode extra aandacht besteden aan het bevorderen van een gezonde leefstijl onder jongeren," aldus Uitslag.

Met deze nieuwe samenwerking bundelen we onze krachten om de jeugd in Oldebroek te inspireren en te ondersteunen op weg naar een gezondere toekomst. We kijken uit naar de positieve veranderingen die we samen kunnen bereiken.
Samen op weg naar een gezonde toekomst voor de jeugd in de gemeente Oldebroek!

Recente nieuwsitems