Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Goed Bezig organiseert zomerkamp als start van de vakantie

donderdag 4 juli 2024

Elk jaar organiseren de buurtsportcoaches van Goed Bezig Oldebroek een tweedaags zomerkamp. Dit jaar op maandag 15 en dinsdag 16 juli voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar die een extraatje kunnen gebruiken, jonge mantelzorger zijn of door omstandigheden niet op vakantie kunnen. Dit jaar belooft het kamp extra bijzonder te worden met een nieuwe locatie en een uitgebreid programma vol avontuurlijk activiteiten.

Goed Bezig organiseert iedere vakantie diverse activiteiten, waarvan dit kamp jaarlijks wel het hoogtepunt is. “Zowel voor de deelnemers als collega’s zijn het twee dagen om naar uit te kijken. Allemaal verschillende sport, spel en culturele activiteiten waarbij plezier en gezelligheid voorop staat”, zegt de betrokken buurtsportcoach Emma Wes. “Dit jaar worden de activiteiten vanuit ’t Loo georganiseerd en zullen we zowel naar het bos als het water gaan”.

Wat kunnen de kinderen verwachten?

Het programma zit boordevol leuke en leerzame activiteiten. Van sport en spel tot creativiteit en uitdagende avonturen in de natuur – er is voor ieder wat wils. De kinderen krijgen de kans om nieuwe vrienden te maken, samen te werken en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Hoe kan je meedoen?

Heeft u een kind tussen de 8 en 12 jaar dat u wilt aanmelden voor dit fantastische zomerkamp? Wacht dan niet langer! Aanmelden kan door contact op te nemen met onze Karlijn Mooren via KMooren@oldebroek.nl. Om deel te nemen aan dit zomerkamp wordt een bijdrage van €5 gevraagd.

Recente nieuwsitems